Divendres, 25 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP insisteix que no cal aprovar els pressupostos per poder obrir el nou CAP de Vilafranca

Aquesta setmana, el grup parlamentari del PP presentarà una proposta de resolució al Parlament per demanar que es facin les inversions necessàries per dotar d’equipament el nou ambulatori.

El diputat Santi Rodríguez, acompanyat del regidor vilafranquí Josep Ramon, va insistir que no és necessari aprovar uns nous pressupostos per disposar del mig milió d’euros que es necessita per posar en marxa el CAP. Assegura que amb una modificació ja n’hi hauria prou. Per això aquesta mateixa setmana ho portaran al Parlament.

Rodríguez va explicar que a Catalunya es donen alguns casos semblants en altres edificis, però que el del CAP de Vilafranca és poc habitual perquè la inversió necessària és molt petita i la Generalitat no tindria moltes dificultats per fer aquesta aportació.

De la seva banda, el regidor vilafranquí va insistir en l’altre tema de debat al voltant del CAP: el nombre de professionals. La Generalitat sempre ha dit que, de moment, quan s’obri el nou CAP no s’augmentarà el personal, però Ramon creu que s’hauria de replantejar. Assegura que si només s’obre un nou edifici, però sense nous professionals s’estaran augmentant els costos i no es millorarà el servei.

Rodríguez creu que el més raonable seria fer una dotació extraordinària de personal per millorar l’atenció a Vilafranca.

També va recordar que, amb la crisi, es van perdre alguns serveis d’urgències de 24h en alguns municipis com Sant Sadurní que, a poc a poc, s’haurien d’anar recuperant.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: