Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Obeses ha ofert un directe espectacular a l’Auditori de Vilafranca

La Gira llegendària d’Obeses feia parada a Vilafranca ahir a la tarda.

Actuaven a l’Auditori per presentar bàsicament els temes del seu tercer disc, ‘Monstres i princeses’, tot i que també van sonar temes dels treballs anteriors. El grup osonenc va oferir un directe espectacular que va servir per demostrar el seu eclecticisme i la seva qualitat musical.

Obeses han estat reconeguts, en part gràcies al seu tercer treball discogràfic, per la crítica i el públic, com un dels millors grups del panorama actual. Els seus components destaquen la varietat que presenta la seva música.

Des del grup expliquen també que, responent al seu eclecticisme, se senten còmodes en els diferents formats de concert que ofereixen. En el cas del concert d’auditori, posen l’accent en la qualitat del so.

A l’Auditori, unes dues-centes persones van poder gaudir de la música d’Obeses i de les sorpreses que va deparar el concert.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: