Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El novè Diabòlic ha escalfat motors amb un vermut electrònic multitudinari per Sant Jordi

El ball tornava a ser present per la diada i començava a escalfar motors per la celebració del novè Diabòlic, que tindrà lloc aquest dissabte a la nit.

El Ball de Diables de Vilafranca va presentar el Sant Jordi de l’any passat un conte sobre el ball il·lustrat per Mireia Andrade. I aquest Sant Jordi també han volgut aprofitar la celebració de la diada i el fet que caigués en un dissabte solejat per organitzar un vermut electrònic a la Plaça Penedès, ben a prop de les parades de roses i llibres. D’aquesta manera, el ball tornava a ser present per la diada i començava a escalfar motors per la celebració del novè Diabòlic, que tindrà lloc aquest dissabte a la nit.

El novè Diabòlic començarà amb una cercavila de foc que s’iniciarà a les 9 del vespre a la Plaça Jaume I i acabarà al Parc de Sant Julià. El recorregut passarà pel carrer Santa Maria, la Plaça de la Vila, els carrers de la Cort i Sant Pere, per enfilar cap al barri de Sant Julià a través dels carrers Sant Antoni i Sant Fèlix, l’Avinguda Catalunya i, finalment, el Parc de Sant Julià. En acabar la cercavila de foc hi haurà sopar per a les colles participants i, després, concert i DJ’s.

Aquest any, els convidats al Diabòlic són els Diables de Castellbisbal, el Ball de Diables del Vendrell i el drac de Montblanc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: