Dilluns, 29 de Novembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mor, després de fer una marató, el vilafranquí Juan Barros

L’atletisme penedesenc està de dol. L’atleta vilafranquí, Juan Antonio Barros, ha mort unes hores després de finalitzar la Marató Vía Verde Ojos Negros Navajas de Castelló

La pàgina web de Fondistes Penedès informa avui de la tràgica notícia. Fondistes es basa en informacions aparegudes de la web Superdeportes de València, ja que dos atletes han mort a la mateixa prova. El primer atleta ha mort en el transcurs de la cursa, i en referència a l’esportista vilafranquí s’explica que la seva mort es coneixia diverses hores després de concloure la prova. Juan Barros, de 45 anys moria a l’hotel de Sogorbe en el qual s’allotjava i al qual es va traslladar després de completar sense aparents problemes la marató “.
Des de Fondistes es recorda que “Juan Barros era un experimentat atleta, havia format part del club durant uns anys, havia corregut varies maratons de tot l’estat espanyol, entre moltes proves de fons que havia fet, i fins fa dos anys havia estat el director tècnic de la mitja marató de l’Espirall”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: