Dimecres, 8 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Membres de la PVP es reuneixen amb la presidenta del Parlament, Carme Forcadell

Membres de la PVP es reuneixen amb la presidenta del Parlament, Carme Forcadell

Aquest dimarts, un grup de quatre membres de la PVP van anar fins al Parlament per reunir-se amb la presidenta de l’ens, Carme Forcadell

Des de la formació del nou Parlament la Plataforma ha mantingut un seguit de trobades amb representants de diferents partits i membres del govern de la Generalitat.

Des de la Plataforma, i després de reunir-se fa pocs dies amb parlamentaris penedesencs, creient també convenient informar la presidenta de les aspiracions dels penedesencs per obtenir la vegueria.

Durant la reunió, els representants de la PVP van fer una breu explicació del moviment que s’ha dut a terme al Penedès, de l’estat actual i de la urgència d’aprovar la modificació de la llei de vegueries per incloure-hi la del Penedès.

Forcadell, de la seva banda, es va comprometre a donar compte de la reunió  a tots els grups parlamentaris. La Presidenta, que va elogiar la feina feta fins ara al territori, va reconèixer la seva sintonia amb les aspiracions penedesenques i va valorar el fet que es tracti d’un moviment sorgit de la base i de la mobilització ciutadana.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: