Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Marxa Som passarà per Vilafranca, amb l’objectiu d’acostar el debat sobre el futur del país

Aquest mes de juny es posaran en marxa quatre columnes que recorreran el país per tal de promoure debats i recollir propostes sobre com pot ser el país que es vol construir

Aquesta setmana, una representant de La Marxa Som ha estat a Vilafranca, concretament al Casal Popular, per tal de presentar aquesta proposta i mirar de crear un grup de suport que acolli els caminants en el seu pas per la vila. Irene Gibrat explica que la idea és també que sigui el grup encarregat d’organitza els debats sobre el model democràtic que es vol impulsar.
La Marxa Som és una caminada popular que recorrerà a peu Catalunya i altres territoris de parla catalana els mesos de juny i juliol d’aquest any. Seran 4 columnes que confluiran a Montserrat el 31 de juliol.
A més de caminar, és un instrument de democràcia participativa al servei de les persones i de les entitats del país, ja que organitzarà assemblees obertes a tothom a les poblacions per on passi per tal que les persones reflexionin i proposin un nou model més avançat de democràcia participativa per al nou País.
La Marxa Som està dividida en 4 columnes i 137 etapes i s’estima que passarà per 314 poblacions. A Vilafranca arribarà el 25 de juliol, i les persones que vulguin col·laborar-hi o participar-hi poden fer-ho a través del seu web www.lamarxasom.cat.
La Marxa Som forma part de Reinicia Catalunya, l’ens que impulsa la Convenció Constituent Ciutadana de Catalunya, i coincideix amb el 40è aniversari de La Marxa de la Llibertat i el seu lema, Poble català, posa’t a caminar!.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: