Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Manuel Milian presentarà el llibre “Els ponts trencats” a l’Agrícol

El periodista, polític i tertulià Manuel Milian presentarà dilluns a les 8 del vespre a l’Agrícol de Vilafranca el seu llibre “Els ponts trencats”.

L’obra conjuga autobiografia i assaig polític de qui va ser durant molts anys l’home de Fraga a Catalunya i un dels artífexs del Pacte del Majestic entre José María Aznar i Jordi Pujol. Repassa tota la trajectòria política d’un home nascut al País Valencià, però que ha fet tota la seva carrera professional i política a Catalunya des de l’any 1966, que es va iniciar en el periodisme a Barcelona com a redactor d’El Noticiero Universal.

L’acte, organitzat per la llibreria La Cultural, l’obrirà el director del setmanari El 3 de Vuit Ricard Rafecas, qui farà la glossa del llibre publicat al gener d’enguany i que ja va per la segona edició.

La llibreria també posarà a la venda exemplars del llibre per a la signatura posterior.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: