Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Maig Gastronòmic de Sant Sadurní arriba a la seva cinquena edició

El Maig Gastronòmic de Sant Sadurní arriba a la seva cinquena edició

Aquesta setmana s’ha presentat a Sant Sadurní la cinquena edició del Maig Gastronòmic, organitzada des de Som Sant Sadurní amb el suport de la regidoria de Comerç i turisme de la capital del cava.

L’activitat promoguda amb l’objectiu de potenciar la gastronomia local té el seu tret diferencial en la voluntat d’incloure no només el sector de la restauració local, també el de les botigues d’alimentació de Sant Sadurní.
En aquesta cinquena edició participen 25 establiments, 12 restauradors i 13 botigues. L’eix continua essent l’elaboració de tres productes gastronòmics amb un preu tancat: menús gastronòmics de 20€ i 35€ i la delicatessen a 6€. En total són 30 productes els que s’oferiran aquest mes de maig entre els diferents establiments participants.
La novetat més important d’aquesta edició és la substitució del mercat gastronòmic que es feia a la Fassina per activitats gastronòmiques que tindran lloc durant el mes de maig en els propis establiments. Seran 10 activitats gastronòmiques que tindran lloc en els propis establiments.
Una altre novetat és l’activitat ‘Endevina-la’, en col·laboració amb el Consorci de Normalització Lingüística de l’Alt Penedès. S’hauran de recórrer els aparadors i endevinar els jeroglífics que s’hi trobaran. Entre les butlletes que encertin se sortejarà un premi de productes de la terra. Es farà un àlbum amb tots els aparadors que hi participen, 39 comerços en total.
Es consolida el sorteig de 2 escapades gastronòmiques a través del facebook de Som Sant Sadurní entre les persones que comparteixin l’esdeveniment del maig gastronòmic des de l’1 de maig fins el 31 de maig.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: