Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’exposició de ceràmica “Opera Lutum”, de Camil·la Pérez arriba a la capella de Sant Joan de Vilafranca

El proper dissabte 9 d’abril, a les 7 de la tarda, s’inaugura l’exposició “Opera Lutum” de l’artista ceramista Camil·la Pérez, a la capella de Sant Joan de Vilafranca. La inauguració anirà a càrrec del regidor de Cultura de l’Ajuntament, Raimon Gusi, i serà presentada pel crític d’art i comissari independent, Màrius Domingo.

Camil·la Pérez, nascuda a Sant Martí Sarroca el 1954, és graduada en Arts i Oficis Artístics en l’especialitat de ceràmica per l’Escola Massana i en Magisteri per l’Escola de Sants.
Com a artista ha realitzat diverses exposicions al llarg de la seva trajectòria professional. Ha dedicat bona part de la seva activitat professional a l’ensenyament de la ceràmica impartint cursos, seminaris i com a docent a l’Escola Municipal d’Art Apel·les Fenosa del Vendrell.
L’obra que l’artista presenta a “Opera Lutum” està realitzada entre els anys 2012 i 2016 i gira a l’entorn dels ginys, estris, recipients… tots ells molt humils i quotidians que al llarg de la història ens han ajudat a fer la vida més plaent. Tot i l’aparença metàl·lica és fang, una ambivalència que li agrada a l’artista, sembla metall, està treballat formalment com si fos metall, però és fang.
En aquesta ocasió també presenta obra sobre paper, que en ocasions és prèvia a l’obra en ceràmica i en d’altres n’és posterior, la tècnica és mixta i la temàtica la mateixa que la de l’obra ceràmica.
L’exposició romandrà oberta al públic fins el diumenge 15 de maig, en l’horari habitual de la capella.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: