Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les germanes de Salvador Puig Antich participen en un sopar als Monjos

En el marc de les festes de Primavera a Santa Margarida i els Monjos convocades per ERC, Reagrupament, Sumate i d’altres entitats del municipi, aquest dijous es farà un sopar-tertúlia al restaurant El Racó de la Cigonya amb Montserrat i Carme Puig Antich, germanes de Salvador Puig Antich.

Salvador Puig i Antich, va ser un activista, actiu durant els anys seixanta i començaments dels setanta, que va morir executat pel règim franquista l’any 1974, després de ser jutjat per un Tribunal Militar i condemnat a mort. La seva família estava vinculada amb Vilafranca i amb el Penedès.
D’altra banda el divendres, quaranta anys desprès de la seva celebració, entrarà al municipi la Marxa de la Llibertat de la ma de dues de les persones més significades d’aquella manifestació, Àngel Colom i Arcadi Oliveres, que donaran una conferencia-col·loqui a la Casa de Cultura Mas Catarro, a 2/4 de 9 del vespre.
La Marxa de la Llibertat va ser una mobilització popular no violenta realitzada l’estiu de 1976, per reclamar les reivindicacions de l’Assemblea de Catalunya, l’amnistia, les llibertats bàsiques, i la recuperació de l’Estatut d’autonomia.
Els actes de les festes de Primavera als Monjos seguiran durant la setmana de Sant Jordi per tal de reivindicar una nova República.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: