Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’autor vilafranquí Xavier Vallès presenta “Símptomes positius”, un llibre sobre l’evolució de la cooperativa Nou Verd de Vilafranca

Dijous que ve a les 6 de la tarda tindrà lloc a la Sala d’Actes de l’Escorxador la presentació de “Símptomes positius”, del psicòleg vilafranquí Xavier Vallès.

El llibre, que compta amb un pròleg de l’escriptor Mathew Tree, narra la història de Nou Verd, la primera societat cooperativa catalana creada per persones amb trastorn mental, des de la seva fundació, l’any 1994, fins a l’actualitat. L’acte serà presentat per Santi Domènech, president de la societat cooperativa.

Xavier Vallès és psicòleg expert en creixement personal i professional, creativitat i inserció laboral en l’àmbit de la salut mental. Actualment treballa com a cap del Servei Prelaboral a la cooperativa Nou Verd de Vilafranca, de la qual es soci des de l’any 2014.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: