Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’autor vilafranquí José Matas presentarà “La otra parte”, una novel•la sobre les relacions de parella i el desig

La vigília de Sant Jordi tindrà lloc a la Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca la presentació de la novel•la “La otra parte”, de l’autor local José Matas.

L’obra s’endinsa en les relacions de parella, en el patiment que genera la manca de desig i en com les petites decisions que es prenen a la vida porten a descobrir l’altre part que habita a cadascuna de les persones.
L’autor ha fet una donació de dos exemplars de la novel•la a cadascuna de les biblioteques de les comarques del Penedès i el Garraf, així com un lot de 30 exemplars pels diferents clubs de lectura de les biblioteques de la Xarxa de la Diputació de Barcelona.
El llibre serà presentat juntament amb l’escriptor riudebitllenc Jordi Romeu que presentarà la seva novel•la “Descalça”. L’acte serà introduït per Fonxo Blanc i comptarà amb la participació de voluntaris de les Tertúlies Literàries que llegiran en veu alta fragments de les dues obres. Neus Calaf clourà l’acte amb unes peces de poesia musicada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: