Dimecres, 8 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’artista urbà “El Gat miau” farà l’estampa de Sant Fèlix d’aquest 2016

Aquesta tarda els administradors de la FM han presentat l’encarregat de fer l’estampa de Sant Fèlix d’aquest any. Es tracta de l’artista d’art urbà “El gat miau” conegut pels seus dibuixos als carrers de Vilafranca.

 

Ha estudiat belles arts i gràfica publicitària ia banda de Vilafranca, les seves obres també es poden veure als carrers de Barcelona, Roma, París, Hong Kong o Nova York, entre d’altres. El quintet d’administradors asseguren que ho van tenir molt clar a l’hora de triar-lo perquè buscaven una estampa moderna, trencadora i amb color. Ho ha explicat el Xavi Raventós en nom dels 5.

De moment el gat miau encara no hi ha començat a pensar però sí que té clar que farà un sant Fèlix de mig cos i que hi incorporarà diferents elements de la Festa Major. FA un parell de setmanes que els administradors li van dir i avui mateix assegurava que començarà a donar-li més voltes. Espera que la seva estampa pugui aportar alguna cosa diferent.

El gat miau assegura que aquest treball serà diferent que la resta perquè està acostumat a treballar sobretot en un suport de paret, però també té una línia d’obra d’estudi i creu que s’hi podrà adaptar sense problemes. L’artista ja ha pintat alguns elements de la Festa Major pels carrers de Vilafranca com el Drac o les cotonines.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: