Dimecres, 8 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca organitza una caminada adreçada a la gent gran al Castell d’Olèrdola

La sortida es farà dimarts que ve i serà d’uns 10 km de recorregut.

El lloc de trobada serà l’estació d’autobusos de Vilafranca a les 9 del matí. Les passejades són suaus, assequibles per a tothom i es caminarà unes 3 hores, amb diverses parades i es comptarà amb el guiatge de dos monitors responsables. Com que aquesta caminada és més llarga de l’habitual, la tornada es farà amb cotxes que posarà l’organització. Es recomana portar roba i material adequat per caminar i que es porti motxilla i no bosses de mà.

Per a més informació cal adreçar-se a les oficines administratives de la Regidoria d’Esports de Vilafranca de 9 a 14 del migdia o bé trucant al telèfon 938172318. Per poder assistir a les caminada s’ha de portar el carnet blanc i no caldrà inscripció prèvia.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: