Dimecres, 8 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament de Vilafranca ha felicitat Pascual Latorre Rocamora pel seu centenari

L’Ajuntament de Vilafranca ha felicitat Pascual Latorre Rocamora pel seu centenari

El regidor de Benestar Social, Ramon Zaballa, ha visitat la residència Josefina Mata per tal de felicitar Pascual Latorre Rocamora, amb motiu del seu 100 aniversari.

Provinent de Madrid, Pascual Latorre va arribar a Barcelona refugiat de la guerra civil espanyola. A Catalunya es va casar i va tenir un fill. Ara fa uns anys es va traslladar de Barcelona a Vilafranca, on hi resideix el seu fill. Actualment, es troba ingressat a la llar d’avis Josefina Mata.
El regidor Ramon Zaballa li ha fet lliurament d’us obsequis acompanyat de membres de la Comissió Municipal pel Benestar de la Gent Gran i, per part de la Generalitat, Pilar Farràs, tècnica del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, li ha fet lliurament de la Medalla Centenària.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: