Dijous, 30 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca ha acordat reunir-se amb les AV de forma periòdica cada dos mesos

Les Associacions de Veïns de Vilafranca han demanat a l’Ajuntament les reunions periòdiques per millorar la comunicació

La Coordinadora de les Associacions de Veïns de Vilafranca va fer arribar una carta a l’alcalde, Pere Regull, on demanaven eines per millorar la comunicació entre les associacions i l’Ajuntament. En l’escrit explicaven que han constatat que en els darrers anys s’ha produït el que consideren una preocupant manca de comunicació entres les associacions de veïns de la vila i l’Ajuntament. Comentaven que no hi ha establert cap conducte de comunicació periòdic des de que fa anys va desaparèixer l’avant-ple, i des del seu punt de vista la manca de comunicació i informació perjudica tant l’Ajuntament com les pròpies associacions veïnals.

La demanda que van fer a l’alcalde és buscar un conducte de comunicació periòdica que permeti restablir el diàleg i la informació necessàries. Remarquen que no pretenen restablir l’avant-ple, conscients que aquelles trobades tampoc eren gaire profitoses.

Proposaven una trobada bimensual en un dia de la setmana fixe, que permeti d’una manera sintètica exposar les dificultats i problemàtica de cada barri i a l’hora rebre la informació necessària de les actuacions municipals que estiguin previstes. Segons els mateixos veïns l’ajuntament ja ha donat resposta positiva a la seva demanda i, per tan, es compromet a establir una reunió amb representants de totes les associacions de veïns de forma periòdica cada dos mesos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: