Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament de Vilafranca i Som Energia signen un conveni per afavorir la producció d’energia

L’Ajuntament de Vilafranca i Som Energia signen un conveni per afavorir la producció d’energia

El conveni té per objectiu el desplegament de les eines necessàries per fomentar la producció d’energia renovable i per disposar d’un instrument més per evitar la pobresa energètica a Vilafranca.

El regidor de Medi Ambient i Urbanisme de l’Ajuntament de Vilafranca, Josep M. Martí, i el membre del Consell Rector de la cooperativa energètica Som Energia, Jaume Aliaga, han estat els encarregats de signar-lo avui dijous.

La proposta contempla treballar conjuntament per un model nou de producció energètica sostenible i per evitar la pobresa energètica amb les eines de què disposa cadascun d’ells. Per aquest motiu, l’Ajuntament es farà soci de Som Energia i conjuntament s’aniran estudiant les possibilitats de col•laboració, amb la intervenció dels Departaments municipals de Serveis Socials i Consum en el cas de la lluita contra la pobresa energètica, i de Medi Ambient i Territori pel que fa a la producció d’energia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: