Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament defensa la zona blava al voltant del carrer Eugeni d’Ors, recordant que són 10 places de les més de 200 de la zona

Pere Regull ha comentat en l’espai Diàlegs amb l’alcalde d’aquest divendres que, tot i entendre que hi hagi qui pugui mostrar-se contrari a la ubicació de places d’aparcament de zona blava al carrer d’Eugeni d’Ors, al barri de Sant Julià; cal tenir present que es tracta de 10 places d’un total de més de 200 que hi ha en aquella zona d’aquest barri vilafranquí.

Ha explicat que la intenció és facilitar places d’aparcament rotatori en una zona del barri que hi ha concentració de serveis i comerços. Ha insistit en què 10 places de més de 200 no és una xifra desproporcionada, i que en tot cas si en aquests dies es detectés que no s’utilitzen, es plantejarien treure-les. Però de moment, en aquesta setmana que estan en servei, han tingut un ús elevat.
Des de l’Ajuntament remarquen també que tenen la certesa que la implantació d’aquesta zona blava, tot i que pugui resultar impopular, acabarà beneficiant els comerços de la zona.

Comentaris

  1. Alguna d’aquestes places han de ser per a minusvalids.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: