Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Wine Business School es convertirà en l’escola de negocis de la Universitat Rovira i Virgili, gràcies a l’acord que se signarà a finals de mes

Després que aquesta setmana ja avancéssim que la Wine Business School, ubicada a l’edifici de l’enològica de Vilafranca, iniciarà el proper 25 d’abril un curs que serà el primer que sota el paraigua de la Universitat Rovira i Virgili, avui en el decurs del programa Diàlegs amb l’alcalde, Pere Regull ha confirmat que se signarà un acord amb la Rovira i Virgili que suposarà què finalment hi hagi estudis universitaris amb estabilitat a Vilafranca.

Per Regull a més és important destacar que la voluntat és que això permeti que la WINEBS es converteixi en l’escola de negoci de la Rovira i Virgili.
Regull ha volgut també remarcar que aquesta iniciativa pretén sumar amb el que ja es fa a la facultat d’Enologia que hi ha a Tarragona i amb els estudis que s’imparteixen a Espiells.
També ha volgut parlar dels plantejaments de futur, i de la possibilitat d’obrir l’enològica i la WINEBS a altres universitats. El conveni que se signarà el 29 d’abril a Vilafranca donarà estabilitat a la relació amb la Rovira i Virgili però sense tancar la porta a possibles col·laboracions amb altres universitats.
Pel que fa a aquest primer curs amb la Rovira i Virgili, recordem què és semipresencial, i que en la seva part en línia començarà el 25 d’abril. Les classes presencials a Vilafranca es faran entre el 20 de maig i el 20 de juny.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: