Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Jove de Vilafranca engega aquest mes d’abril les seves actuacions d’aquesta temporada

Aquest diumenge, la Jove de Vilafranca farà la seva primera actuació d’aquest 2016 a la cursa popular La Gran Follada d’Igualada. Serà el sisè any que la colla fa castells en aquesta reconeguda cursa popular per parelles que organitza el Club Esportiu Indi’s Folls.

La colla Jove farà la seva actuació entre el final de la cursa i el lliurament dels premis, sobre les 11 del matí.
Aquest mes d’abril, la colla tindrà quatre actuacions més. El dia 17 seran al Parc d’atraccions Tibidabo, en la Festa Castellera que es fa anualment. En aquest ocasió, hi participaran 6 colles, que actuaran per torns. Després es gaudirà d’un dia d’esbarjo al parc, per a tots els castellers i acompanyants. Les inscripcions encara son obertes fins el proper divendres 15 d’abril.
El dia 23 d’abril, la colla celebra la seva presentació a Vilafranca. Des d’aleshores, cada any s’organitza la diada castellera de Sant Jordi, malgrat que enguany, degut a la data i a que la nova junta fa poc que està al capdavant, no s’han pogut trobar colles disponibles i la colla actuarà en solitari, a 2/4 de 7 de la tarda a la Plaça Constitució.
L’endemà, dia 24 d’abril, la colla actuarà a Roquetes, al costat dels Castellers de Les Roquetes i una altra colla convidada. Serà a les 12 del migdia i es sortirà del local a 2/4 d’11. Finalment, a la tarda del mateix dia, la colla farà un pilar a l’inici de l’acte de suport al Marcel Surià, a Sant Pau d’Ordal.
A banda de les actuacions, la colla ha engegat activitats de formació de nous castellers, com tallers. Així, aquest proper divendres, un grup d’uns 50 joves d’un institut farà un assaig casteller de joves, a les 4 de la tarda a Cal Peitabí. A més, el proper dilluns 11 d’abril, es farà un taller casteller per infants del Centre Obert.
La colla està oberta a noves incorporacions i està preparant una campanya de captació de nous castellers. Qui estigui interessat, la millor manera d’apropar-se a la colla és visitant un dels assajos i participant-hi directament per viure les sensacions. Els assajos son els dimecres, a 2/4 de 8 del vespre els de canalla i a les 9 de la nit l’assaig general; i els divendres a les 8 la canalla i a les 10 el general.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: