Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La DO Penedès presenta les novetats vinícoles amb el CreaTast Penedès, la primera edició de l’esdeveniment que pren relleu a Nous Penedès

Com ja va sent una tradició des de 1996, l’arribada de la primavera és el moment elegit per la DO Penedès per donar a conèixer totes les novetats referents als vins dels cellers inscrits a la Denominació d’Origen.

Aquest 2016 serà la 20º edició de l’esdeveniment i es tracta d’un format nou que acostarà no només les novetats dels vins sinó tota la filosofia que hi ha darrere la DO Penedès. D’aquí el nom de CreaTast Penedès i una nova imatge gràfica que mostra el contacte entre dos vins que conviuen al Penedès en una imatge bucòlica.

L’acte inclourà tastos amb els vins nous del Penedès d’aquest 2016 enfocats a que professionals, premsa i aficionats puguin conèixer de primera mà que és la DO Penedès. Aquesta és una de les novetats de la primera edició i també s’oferirà una entrada de 5 euros per a tots els aficionats. L’esdeveniment tindrà lloc a Girona al restaurant Mas Marroch, dels germans Roca, el dia 9 de maig i al Born Centre Cultural de Barcelona, el dia 23 de maig. Per a més informació es pot visitar el lloc web de la DO Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: