Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La D.O Cava i Decanter organitzen un acte de promoció de Caves Premium al Regne Unit

La D.O Cava i Decanter organitzen un acte de promoció de Caves Premium al Regne Unit

Decanter és la més prestigiosa publicació del sector del vi en el món amb presència en 91 països.

A més a més organitza un dels premis de major rellevància, els Decanter World Wine Awards, que compta amb un jurat compost pels millors crítics de vins. Per aquest motiu, aquesta col·laboració amb la DO Cava per organitzar el Saló Cava Premium a Londres és una gran oportunitat per donar a conèixer els Caves Premium entre els principals prescriptors del Regne Unit.
L’acte, que tindrà lloc el pròxim 16 de maig a l’espectacular saló OXO 2 a Londres, comptarà amb la presència de 20 empreses elaboradores. El principal objectiu de l’esdeveniment és continuar amb l’estratègia de promoció dels Caves Premium en el Regne Unit, país que consumeix prop de 28 milions d’ampolles de cava i on el Cava Premium té cada vegada més pes.
L’acte compta amb diferents activitats durant la jornada. D’11 del matí a 2/4 de 5 de la tarda es farà el showroom d’empreses elaboradores enfocat a importadors, botigues especialitzades, premsa i prescriptors. D’11 a 12 del matí el Master of Wine Pedro Ballesteros impartirà una Masterclass de Cava on presentarà al públic britànic el Cava de Paratge Qualificat. I per últim, de 6 a 8 de la tarda, la jornada conclourà amb un showroom dirigit en exclusiva per als subscriptors de la revista Decanter.
Aquells professionals interessats a assistir es poden inscriure a la web de la revista Decanter de forma gratuïta. Les places són limitades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: