Dimecres, 8 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Confraria del Cava Sant Sadurní prepara la tercera edició de la campanya “Per Sant Jordi llibre, rosa i cava”

La Confraria del Cava Sant Sadurní prepara la tercera edició de la campanya “Per Sant Jordi llibre, rosa i cava”

La Confraria del Cava tornarà a celebrar la Diada de Sant Jordi repartint 8.000 punts de llibre i cava. Sota el lema “Per Sant Jordi llibre, rosa i cava”, la iniciativa es va crear l’any 2014 en col·laboració amb l’emissora de ràdio RAC1, que també participa en la campanya d’enguany. Qui també s’ha tornat a implicar amb l’acció és el Gremi de Llibreters de Catalunya.

Com l’any passat, l’acció proposa que totes les persones que el 23 d’abril comprin el seu llibre a alguna de les llibreries de l’entorn del Palau Robert de Barcelona, l’espai on RAC1 emetrà en directe el programa especial de la Diada. seran obsequiades amb un punt de llibre de la Confraria, que també servirà com a val per una copa de cava. Les copes se serviran en un estand ubicat al mateix Palau Robert.
La novetat de la campanya d’enguany és que el disseny del punt de llibre s’inspirarà en el dibuix que la penedesenca Anna Mongay ha creat per fer difusió de la campanya. A la imatge es pot veure un simpàtic drac, acompanyat de la tradicional rosa i el llibre a una mà, i una copa de cava a l’altra.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: