Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La caiguda del sostre del menjador del Parc de Bombers referma la necessitat de la seva reforma

Un sostre de 30 metres quadrats que hi ha a l’espai del menjador va caure ahir a la tarda. I no només el sostre, sinó també part dels revoltons. Tot apunta que el problema és pel fresat de les bigues que és superior a l’habitual. Fonts dels bombers assenyalen que per sort no s’han produït ferits, però que si arriba a caure en el moment d’us del menjador hauria pogut ser greu.

Aquest matí s’ha fet una revisió tècnica per part d’arquitectes i s’ha plantejat la necessitat de fer cates a tot l’edifici per determinar si és un problema estructural més greu.
Aquest mateix matí, el Cap Regió d’Emergències Metropolitana Sud dels Bombers de la Generalitat, Joan Rovira, recordava que el parc de Vilafranca està pendent de reformes i ampliació, i que aquesta situació que s’ha donat agreuja encara més la precarietat amb què han de treballar els bombers a Vilafranca. Ara per ara s’aplicaran mesures provisionals per tal de garantir la seguretat en aquesta i altres zones del parc.
Rovira ha explicat també què el procés de licitació està a punt de concloure, i esperen que en uns quinze dies es pugui conèixer l’empresa adjudicatària. Després de 14 anys buscant una solució per aquest parc, Rovira espera que en breu es pugui donar una resposta per poder tenir un parc digne a Vilafranca.
El parc de Bombers de Vilafranca és un edifici de finals de la dècada dels 70 del segle passat, i fins ara s’han anat fent actuacions puntuals per anar-lo mantenint en funcionament. Situacions com la de la caiguda d’aquest sostre posen de manifest la necessitat imperiosa d’un nou edifici.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: