Dimecres, 8 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ja és oberta la convocatòria per participar en la 29a edició de Firart, a finals d’agost

Els artistes que vulguin participar han de presentar les seves propostes el 13 de maig.

De cara a procedir a la selecció dels participants a Firart, l’autoservei d’art de petit format que per 29è any consecutiu se celebrarà del 22 d’agost a l’1 de setembre a la capella de Sant Joan, els organitzadors d’aquest certamen posen en coneixement de tots els artistes interessats a participar-hi que divendres dia 13 de maig, de cinc a vuit de la tarda, hauran de presentar dues obres representatives del seu treball a la redacció del setmanari El 3 de vuit. Seria preferible que aquestes dues obres, que no estan sotmeses a cap condicionament temàtic o tècnic i que tampoc no s’han de presentar forçosament emmarcades, no superessin els 55×46 centímetres a fi i efecte de poder avaluar millor el treball dels artistes quan s’han de sotmetre a les limitacions d’un format reduït. A més a més, cada pintor també haurà de presentar una fotografia seva de mida postal i un currículum sintetitzat.
Cal advertir a tots els artistes que les dues obres que presentin a la selecció no s’hauran de deixar en dipòsit i que podran ser recuperades al mateix moment.
Pel que fa a la configuració de la llista definitiva de participants, Firart es compromet a informar tots els pintors del resultat de la selecció, tant si han estat triats com si no.
El Firart l’organitzen conjuntament Petit Format, SL i els administradors de la Festa Major de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: