Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El grup de teatre ARTA, d’Al Hoceima, ha estat a Vilafranca en el marc de la visita a Catalunya

El grup està aquests dies a Catalunya, convidat per Equalmon i la Federació de Grups de Teatre Amateurs de Catalunya per tal de participar en la mostra nacional de teatre amateur que es fa a Pineda.

Com explica des de Equalmon en Josep Gimenez, tenen relació amb aquest grup de teatre des de l’any 2009, i explica que es tracta d’un grup que treballa el teatre amb amazig amb la voluntat de recuperar la seva cultura i al mateix temps ajudar a obrir les ments en una societat que és força tancada.
Des del grup ARTA, Tarik Assalhi destaca que estan presentant la seva nova obra “Iggar. La terra dels raïms agres” en aquesta gira. Una obra que parla de la immigració, i de la situació dels immigrants en general. Un treball amb el que volen també reforçar la col·laboració i els lligams entre Catalunya i el Rif. Assalhi comenta també què en aquest muntatge estant treballant amb una nova proposta de llenguatge. És una obra en que és parla castellà, francès, àrab i rifeny.
El contacte entre aquest grup d’Al Hoceima i els grups de teatre del Penedès no és nou, ja que organitzen cada any un festival de teatre i en dues ocasions ja hi ha participat grups penedesencs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: