Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fundació Vallformosa i el CEP organitzen una caminada solidària contra el càncer

La caminada s’organitza per recaptar fins per a l’Associació Live, que dona suport a dones que han sofert un càncer de mama en el seu retorn al món laboral.

Serà la primera caminada solidària contra el Càncer – Gotims d’Esperança que organitza la Fundació Vallformosa i ho fa amb la col·laboració del Centre Excursionista del Penedès. Aquesta caminada, que tindrà lloc el 8 de maig, servirà per recaptar fons per l’Associació Live!, que impulsa i acompanya el col·lectiu de dones “post-càncer” de mama per reiniciar la seva vida i començar una nova etapa. Queta Domènech, presidenta de la Fundació Vallformosa, comentava que tenien molt clar que volien donar els diners a aquesta associació.
El recorregut d’aquesta caminada s’inicia a la Plaça Onze de Setembre de Vilafranca, molt a prop de l’aparcament de sorra que hi ha a l’Hospital Comarcal. El camí seguirà entre vinyes fins arribar al primer avituallament, que estarà ubicat als Pujols, al terme municipal de La Granada. A continuació, se seguirà el circuit fins arribar a Vallformosa, a Vilobí del Penedès, on s’oferirà un esmorzar gentilesa de “Casa Ametller” i el grup de la “Sidral Brass Band” posarà l’animació i la música en directe. El recorregut finalitzarà de nou a Vilafranca del Penedès, però tornant per un altre recorregut que passa pel terme municipal de Les Cabanyes. Des del CEP, el seu president Jordi Solís, destaca que és accessible per tothom.
La Presidenta de l’Associació Live!, Cristina Porta, explicava durant la presentació que gràcies a la caminada solidària podran engegar nous projectes per acompanyar a dones que han patit un càncer de mama i que ja l’han superat. Amb aquests diners es podran finançar programes de reinserció laboral, ajuda psicològica o de coaching.
El preu de la caminada és de 10€ i de 5€ pels menors de 14 anys. Tots els inscrits rebran una bossa-motxilla de la caminada amb informació de les institucions participants, una invitació per fer una visita guiada a les caves Vallformosa i vals de descompte per a “Casa Ametller”, de 10€ per a adults i de 5€ per infants.
Les inscripcions estan obertes fins al 5 de maig i s’han de fer al web www.fundaciovallformosa.com. També es poden fer donatius a fila 0.

Comentaris

 1. MONTSE SANABRA TORRENTS

  enhorabona per aquesta iniciativa que heu possat em pràctica, així tuthom pot possar un granet d’arena per colaborar.

 2. JOSEP GUASCH TRIAS

  molt bona iniciativa !!! felicitats !!!
  voldria saber ahon ès pot pagar aquesta excursió

 3. Josep Barniol Buscallà

  m’he apuntat a la caminada, em va sortir que ja m’enviarieu un correu conforme estic inscrit però de moment no rebo rés. tant sols tinc el comprovant d’haver pagat.

 4. JOSEP ANTONI VENDRELL BALDOMER I EULALIA MONTANE CASANOVAS

  MOLT BONA INICIATIVA, VOLEM SER SOLIDARIS AMB LA CAUSA. FELICITATS
  COM S’HA DE PAGAR. ?

 5. no s'ha rebut l'email de pagament de la inscripcio

  hem pagat mitjançant tarjeta Visa el dia 29/4/2016 a les 12 h., dues inscripcions a la Caminada, per valor de 20 E i no hem rebut l’email de la fundacio, per tal de poder imprimir el comprovant de pagament.
  que hem de fer ?

 6. JOSEP CLUA VINAIXA

  INICIATIVA FANTÀSTICA!! TOT PER LA CAUSA!! SOM-HI!!
  El sistema no ens permet fer el pagament per transferència bancaria
  Que puc fer??

 7. Fundació Vallformosa

  Moltíssimes gràcies pels vostres comentaris.

  Estem tenint algunes incidències tècniques amb els mails de confirmació, però us informem que estem rebent totes les inscripcions correctament.

  En cas que tinguin dubtes, poden posar-se en contacte trucant al 93 897 82 86 o enviant un correu electrònic a

  Recordeu que les inscripcions es poden realitzar a http://www.fundaciovallformosa.com fins a les 23:59 d’avui dijous.

  Gràcies per posar el vostre “Gotim d’Esperança”

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: