Dijous, 21 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es declara desert el premi de la quarta edició del Premi de Dramatúrgia Rosa Florido

El Jurat, format per Antonio Becerro, Valeri Laguna i Josep Maria Teixell, ha determinat declarar el premi d’enguany desert.

Després de moltes deliberacions i amb una absoluta unanimitat han acordat que malauradament no hi pot haver un guanyador per a aquesta edició. El jurat ha valorat i ha reconegut l’esforç i la voluntat d’oferir un bon treball en el material candidat al premi, cosa que s’ha tingut molt en compte. Malgrat tot s’han trobat a faltar aspectes que es consideren imprescindibles i determinants per guanyar el premi, com poden ser un tractament actual dels temes o la visió de proposar un treball amb l’objectiu de ser representat dalt d’un escenari entre d’altres.
Des de l’organització agraeixen la col·laboració altruista tant dels membres del Jurat com de la resta de persones que al llarg d’aquestes quatre edicions fan possible l’existència del Premi. L’organització fa una valoració positiva de la trajectòria d’aquests quatre anys en què amb dues obres premiades, una de les quals s’ha bellugat per sales importants del país, i una altra que just s’enlaira ara amb bones perspectives, s’ha assolit un nivell molt notable.
Precisament aquest nivell és el que es vol conservar i és una de les causes per les quals dues edicions s’han quedat sense premiar. Amb la intenció de mantenir aquest nivell seguiran treballant i en aquest sentit es preveuen alguns canvis tant en les bases com en l’organització del certamen sempre amb la voluntat de millorar i d’intentar preservar aquest espai de visibilitat creativa que consideren tan necessari.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: