Divendres, 25 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els joves d’Òmnium Alt Penedès organitzen un concurs de fotografia en el qual es podran guanyar fins a 150 euros en llibres

Els joves de l’entitat cultural preparen un concurs perquè els usuaris comparteixin la jornada de Sant Jordi a Instagram (@Omniumaltpenedes), Twitter i Facebook.

Entre els participants, l’entitat sortejarà tres vals de 50 euros (un per cada xarxa social) per gastar-los en llibres a la llibreria l’Odissea. Per participar en el concurs serà necessari ser seguidor de les xarxes d’Òmnium i publicar una fotografia de la diada de Sant Jordi en algun lloc de l’Alt Penedès. La fotografia haurà de portar l’etiqueta #SantJordiPenedès i s’ha d’etiquetar l’entitat. La imatge que acumuli un major nombre de “M’agrada” o retuits s’endurà el val per llibres.

També els joves d’Òmnium organitzaran a la Diada de Sant Jordi un ball de gralles a la rambla Sant Francesc a partir de les 9 del vespre. En aquest acte es diran els guanyadors del concurs. A més, durant tota la Diada, des de les 10 del matí fins al vespre, l’entitat cultural vol ser present al carrer amb dos espais a Vilafranca del Penedès i a Sant Sadurní on oferirà una selecció de llibres d’actualitat.
En aquest espai, Òmnium es dedicarà a buscar voluntaris nous i sortejarà una panera que inclourà diversos productes culturals. A la parada de Sant Jordi de Vilafranca també hi haurà un espai dedicat a l’Any Llull, que inclourà presentacions de les activitats previstes i novetats editorials sobre aquest escriptor. També s’hi farà un petit taller de cal•ligrafia medieval, com una activitat prèvia a la que més endavant Òmnium portarà als centres educatius.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: