Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els carrers Cal Bolet, Sol i Migdia estaran tallats al trànsit la setmana vinent

De dilluns a divendres estarà tallat al trànsit el primer tram del carrer Cal Bolet, entre el carrer Migdia i la rambla de Nostra Senyora, amb motiu d’uns treballs de millora del paviment que toca a la cruïlla amb el carrer Migdia.

El trànsit estarà interromput entre un quart de 10 i tres quarts de 5 per tal de no afectar les entrades i sortides escolars. S’intentarà obrir al trànsit més enllà de l’horari dels treballs, mitjançant la col•locació de planxes de ferro.

El carrer del Sol, entre el carrer Santa Digna i el carrer Misser Rufet, també estarà tallat al trànsit de dimarts a dijous a causa dels treballs a la instal•lació elèctrica. L’horari de les restriccions de trànsit serà el mateix, entre un quart de 10 i tres quarts de 5.

El carrer Migdia, a l’alçada del núm. 49, estarà tallat dilluns que ve per la instal•lació d’una grua per reparar la façana d’un edifici. El trànsit estarà interromput de dos quarts de 10 a dos quarts de 5.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: