Dimarts, 19 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els administradors de la FM confirmen que s’estan plantejant alguns canvis per a les diades dels dies 29 i 31 d’agost

La setmana passada la cap de colla dels Xicots, Aina Mallol, explicava en roda de premsa que els administradors s’havien reunit amb ells per plantejar possibles canvis en aquestes diades castelleres de Festa Major.

Els administradors confirmen que s’han posat en contacte amb les colles per intentar millorar alguns aspectes d’aquestes dues diades, sobretot per una qüestió d’horaris. Tenen clar que el dia 31 és el dels balls, però en el cas dels Xicots els agradaria que la diada del 29 pogués començar més d’hora i no acabés tant tard. L’any passat ja es van introduir alguns canvis en l’inici de la tronada, però finalment la diada castellera va acabar més o menys igual de tard que anys anteriors. Per això els administradors estan treballant aquestes setmanes en trobar noves solucions i per encaixar els possibles canvis amb els balls.

Izquierdo també ha explicat que tenen pendents més reunions amb les colles i que dins el mateix quintet hi ha diverses propostes sobre la taula que s’han d’acabar de parlar per prendre una decisió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: