Dimarts, 4 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El primer any del Banc del Temps de Vilafranca es valora positivament

Després d’un any en funcionament, el balanç del banc del temps a Vilafranca és positiu, com explica el regidor de promoció econòmica i ocupació, Joan Manel Montfort. Un projecte que ha tingut una acceptació important i que s’anirà consolidant.

Al llarg d’aquest any s’han anat fent diferents trobades entre els participants per tal de donar a conèixer els diferents serveis que ofereixen; i també s’han fet accions amb altres municipis per tal de veure què es fa en altres llocs i poder ampliar l’oferta.
Montfort ha recordat que el Banc del temps s’emmarca dins d’un projecte de dinamització comunitària que fa 4 anys que es du a terme, i que ha mobilitzat unes 200 persones.
Per posar-se en contacte amb el Banc del Temps cal adreçar-se al Servei d’Ocupació i Formació La Fassina de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: