Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

“El llenguatge del vi” dóna l’entrada a una nova edició del Voluntariat per la llengua a Vilafranca

Avui es presenta una nova edició del programa Voluntariat per la llengua a Vilafranca, amb una xerrada sobre “El llenguatge del vi”, a càrrec de l’enòleg i voluntari per la llengua Josep Ribas, a l’auditori del Vinseum.

A 2/4 de 6 de la tarda, al pati del Vinseum, es donarà la benvinguda a voluntaris i aprenents que inicien o bé continuen la participació al programa. L’objectiu de l’acte és donar les orientacions per al bon funcionament de les parelles lingüístiques, lliurar el material de suport i donar informació de les activitats que es duran a terme per reforçar les trobades de les parelles. Al mateix temps, l’acte vol oferir un espai que permeti la relació i la interacció entre voluntaris i aprenents perquè comparteixin experiències. Aquesta primera part va dirigida sobretot a les parelles lingüístiques, però també és oberta a qualsevol persona que vulgui tenir informació del programa.
A les 7 de la tarda, a l’auditori del Vinseum, es farà una xerrada sobre “El llenguatge del vi”, a càrrec de Josep Ribas, llicenciat en enologia.
Per a l’ocasió, la Biblioteca Torras i Bages editarà una guia bibliogràfica sobre temàtica vitivinícola amb els materials que es poden consultar en el seu fons especialitzat ubicat a la segona planta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: