Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Grup Tercer Món Mans-Unides presenta una exposició sobre la fam i l’especulació dels preus dels aliments a l’Hospital Comarcal

Fins el 29 d’abril es pot visitar al passadís central de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès “El desafiament de la fam”, una exposició per conscienciar sobre la fam al món.

La iniciativa està impulsada pel Grup Tercer Món-Mans Unides i està dins dels actes de la Campanya contra la Fam que van iniciar el mes de febrer.

Els plafons mostren les causes i les conseqüències de les desigualtats de la fam i les solucions possibles. Expliquen la necessitat de combatre aquesta xacra mitjançant la promoció del consum responsable, el suport a la producció local i a l’agricultura familiar i la denúncia enfront l’especulació dels preus dels aliments.

El Grup Tercer Món-Mans Unides de Vilafranca convida la ciutadania a visitar la mostra per tal de contribuir a augmentar la sensibilitat envers els problemes del Tercer Món.

El projecte de l’ONG també rep la col•laboració de l’Ajuntament de Vilafranca, i la Regidora de Cooperació Montse Arroyo dóna suport amb aquesta exposició de sensibilització.

L’ONG actuarà properament a Guatemala, un territori que ha quedat perjudicat per un terratrèmol, on vol mostrar els problemes dels cultius i de la dona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: