Dijous, 30 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El grup “Essència de Gospel actuen dissabte a l’Auditori Pau Casals

El grup “Essència de Gospel actuen dissabte a l’Auditori Pau Casals

Els vilafranquins “Essència de Gospel” actuen aquest dissabte a l’Auditori Pau Casals, de Sant Salvador, juntament amb la Big Band de l’Escola Músics del Vendrell i el pianista i director de gospel Ramón Escalé.

Serà a partir de les 10 del vespre i dins el cicle Jazz a l’Auditori, amb dues formacions penedesenques, el grup vocal vilafranquí “Essència de Gospel”, integrat per 25 cantaires i dirigit per Argemí Curto i la big band de l’Escola Músics del Vendrell, integrat per 18 músics dirigits per Víctor Verge. Les dues formacions, però, estaran liderades en aquest concert per Ramon Escalé, pianista i director de grups com els coneguts “Gospel Messengers”.
El concert anirà alternant actuacions de la big band de Músics en solitari, la big band amb Ramon Escalé i aquest amb el grup Essència de Gospel.
Aquest concert és una bona ocasió per veure el bon moment d’aquestes dues formacions penedesenques que actuen plegades per primer cop i que, sota el mestratge del gran pianista i director de cors gospel Ramon Escalé, prometen fer passar una molt bona estona a tots els qui decideixin acostar-se aquest dissabte a l’Auditori Pau Casals. El preu de l’entrada és de 10€.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: