Diumenge, 11 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Festival en benefici de la Fundació l’Espiga recapta més de 4.200 euros

Dissabte es va celebrar al Casal de Vilafranca una nova edició del Festival Solidari que aquest any destinava els beneficis a la Fundació l’Espiga.

Com cada any, estava organitzat pels locutors dels programes “Amics per sempre” i “Entre nosaltres” de Ràdio Vilafranca, Jordi Borràs i David Alsina. Concretament, el Festival ha recaptat 4.240€, una xifra important que permetrà continuar les obres d’ampliació de la residència per a persones amb discapacitat que té L’Espiga al carrer Graupera de Vilafranca.
Borràs, que també és el vicepresident de la junta directiva de l’Associació, va començar a organitzar el festival al mes de setembre i va acollir una desena de grups musicals. La trobada va ser un èxit ja que va comptar amb unes 400 persones.

Per tal de poder acabar les obres de la residència encara es necessiten més diners. Per això des de la Fundació estan pendents de totes les convocatòries de subvencions.

Dins del ventall de les actuacions van participar el grup de gospel infantil Sukret, El Chele des de Sant Sadurní, el cantautor Quim Vila i Abril Montmany, que va participar al programa musical “Tu cara me suena”. També hi va haver música espanyola del cantant Javi del Olmo i l’actuació del solista del grup penedesenc Via Límit Ian Garcia. El grup d’havaneres Xató, el grup vocal Veuscomsí! que va participar a Oh Happy Day, Julio Madrid amb els seus pasdobles i el cantautor vilafranquí Paton Soler també van participar l’acte benèfic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: