Divendres, 13 de Desembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha tancat el pressupost del 2015 amb un to positiu

Aquest dijous al vespre es va celebrar Ple ordinari a la seu del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Un Ple que es va iniciar amb la incorporació d’un nou conseller del grup comarcal de la CUP. Es tracta del regidor dels Monjos Jordi Salguero, que substitueix la consellera Eva Bonell.
D’altra banda el punt més destacat del ple va ser el de donar compte de la liquidació dels pressupostos del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i del Consorci de Promoció Turística del Penedès de l’exercici 2015. El conseller d’hisenda, Ramon Carbó, va explicar que els comptes s’han tancat amb un to positiu, patint per aspectes de liquiditat, com en els darrers anys, i amb un romanent de tresoreria, és a dir un superàvit, de 331.575€.
El ple també va portar a aprovació dues mocions que quedaven desfasades. Eren mocions de suport a les entitats Coral Infantil l’Espinguet i l’Acadèmia Tastavins Penedès, per l’obtenció de la Creu de Sant Jordi. Quedaven desfasades perquè la Generalitat ja les ha anunciat, concedint el reconeixement als Tastavins. En aquest cas els consellers d’ERC van criticar el retard d’entrada a l’ordre del dia de les mocions. Per la seva banda els consellers de la CUP van votar en contra en la moció de l’Acadèmia Tastavins.

Programació

Ràdio Vilafranca

23:00
Penedès vespre
Informatiu diari
23:30
Amplirock
Musical amb Oriol Romeu
00:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria

Penedès Televisió

23:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
23:30
L'entrevista
Josep Alsina, exdirector de SERCOM
00:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: