Dimecres, 20 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cicle del Kubrick i La Cultural presenta “El cartero siempre llama dos veces”

El dimecres 27 d’abril a les 8 del vespre tindrà lloc a l’Agrícol de Vilafranca la presentació del relat de James M. Cain.

L’autor del llibre és considerat com un dels grans de la novel•la negra nord-americana. Seguidament, al Kubrick, es projectarà l’adaptació cinematogràfica del director nord-americà Bob Rafelson. L’adaptació cinematogràfica està protagonitzada per Jack Nicholson, Jessica Lange i John Colicos. Aquests actors donen vida a aquesta història d’amor triangular que culmina amb un crim. El film es projectarà en versió original subtitulada.

La presentació anirà a càrrec de l’editor i activista social Jean-Pierre Palacio i està dins del cicle Una nit amb els clàssics organitzat per Kubrick Cinema i La Cultural llibreria. També hi ha la possibilitat de quedar-se a sopar a l’Agrícol un cop finalitzada la presentació. Per això s’ha de trucar a La Cultural Llibreria al telèfon 938 920 848 o a l’Agrícol al 938 900 815. Hi ha temps per apuntar-se fins al dia abans i el preu del sopar és de 10€.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: