Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal Popular acull un cafè-tertúlia per parlar sobre la gralla a Vilafranca en els anys 70 del segle passat

Aquest dissabte, a partir de les 5 de la tarda, el Casal Popular acollirà un dels actes que s’organitzen per commemorar el 23è dia del graller a Vilafranca. La xerrada girarà al voltant de la recuperació de la gralla en aquesta població durant la dècada dels 70 i començament dels 80.

Els convidats explicaran la situació del món graller en aquella època, quina herència es van trobar, les formacions existents, la tipologia d’instruments i canyes, el repertori, l’aportació que els grallers d’aquesta època van fer, i com va enllaçar amb els anys 80, tot ben amenitzat amb les nombroses anècdotes que, de ben segur, aniran sortint.
Hi participaran en Pep Planas i en Jaume Rafecas de la Colla de Mar, el Joan Reyes dels Vernets, en Miquel González dels grallers de l’Acord i el sitgetà Jordi Cubillos com a moderador.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: