Dimecres, 8 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal d’Estiu de Sant Sadurní obre les inscripcions

Fins divendres 29 d’abril ja es podran fer les inscripcions pel Casal d’Estiu de Sant Sadurní.

Aquest any es farà del 27 de juny fins al 22 de juliol. L’esplai està dirigit a infants i joves de 4 a 14 anys, que gaudiran la possibilitat de fer activitats de lleure a prop del seu entorn habitual en una època de l’any especial i plena de recursos.

Les inscripcions es poden fer a l’Índex en horari de dilluns a divendres de 4 a 8 del vespre. Per a més informació sobre les bases de formalitzar la inscripció es poden visitar al web de l’Índex Jove de Sant Sadurní.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: