Diumenge, 5 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal d’Avis de Moja organitza una excursió de 5 nits a Andalusia

Durant la primera quinzena de juny el Casal d’Avis de Moja organitza una excursió a Andalusia.

La sortida es farà entre divendres 10 i dimecres 15 de juny. El primer dia es visitarà Còrdova i després s’inclouen visites als monuments més emblemàtics de Sevilla, Jérez, Huelva i Cadis. El programa també inclou una visita a les instal•lacions de la Real Escuela Andaluza del Arte Ecuestre, així com una visita a Palos de la Frontera i a El Monte. L’expedició comptarà amb un autocar per a fer tots els desplaçaments i la tornada des de Sevilla fins a Tarragona es farà en AVE. Des de Tarragona a Moja l’arribada es completarà en autocar.

Per inscriure’s s’ha de trucar al telèfon 93 890 32 72 i preguntar per Isabel Giménez, la responsable d’excursions del Casal d’Avis. També es pot anar dimecres al Casal d’Avis de Moja, en horari de 5 a 7 de la tarda, o bé anar a la seu de Vilafranca d´Autocars Vendrell.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: