Dimecres, 12 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Eduard Pujol reivindica la feina dels servidors públics i demana lluitar contra l’incivisme

El director de RAC1 va ser l’encarregat d’obrir els actes de la diada de Sant Jordi a Vilafranca amb la conferència institucional que va pronunciar el divendres al vespre al saló de sessions de la cas

Li va donar pas el regidor Joan Manuel Monfort, tot explicant que el regidor de cultura, Raimon Gusi es troba de baixa per motius de salut i desitjant la seva prompta recuperació.

Eduard Pujol és nascut a Martorell però fa 10 anys que viu a Vilafranca. Llicenciat en ciències de la informació, va treballar 9 anys a Catalunya Ràdio, i va ser també director de Barça TV. Des de fa quatre anys dirigeix RAC1. Nomenament que va rebre el mateix dia que pronunciava el pregó de la Fira de la Primavera de Martorell. Va començar el seu discurs a Vilafranca assegurant que ha estat per a ell un gran honor poder adreçar-se a la ciutat des d’aquest auditori.

També va voler fer una defensa de la tasca dels servidors públics, des dels regidors, a la gran quantitat de persones que treballen per la col·lectivitat, posant com exemple els administradors de la Festa Major.

Va remarcar l’explosió de civisme que suposa cada any la celebració de Sant Jordi a Catalunya i en aquest sentit va plantejar també metàfores amb el drac, la princesa i Sant Jordi. Va parlar de les conseqüències de la crisi amb el convenciment que passaran a la història.

D’altra banda va alertar d’un drac ferotge contra el qual és més difícil lluitar, referint-se a l’incivisme.

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, va cloure l’acte agraint el discurs del conferenciant i afegint també un comentari sobre la festa cívica i cultural que suposa cada any la celebració de sant Jordi a Catalunya.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: