Dijous, 27 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Diumenge als Monjos es durà a terme l’acte institucional de Foment dels Valors republicans

Diumenge als Monjos es durà a terme l’acte institucional de Foment dels Valors republicans

Diumenge passat es va fer un acte d’homenatge a mecànics i pilots republicans, i també als valors republicans.

El Ciarga, Centre d’Interpretació de l’aviació republicana i la guerra aèria, de Santa Margarida i els Monjos va celebrar el passat diumenge 17 d’abril el seu cinquè aniversari amb una trobada de record i homenatge a l’aviació i els valors republicans.
La celebració institucional també va servir per homenatjar el mecànic Josep Capellades, pel seu 100 aniversari i la figura d’Antoni Vilella, que fou president d’ADAR i que va morir fa pocs mesos, a l’edat de 99 anys. A l’acte es va homenatjar també l’Associació d’Aviadors de la República (ADAR) pel seu 40è aniversari.
La jornada va comptar amb la presència dels mecànics de l’aviació Josep Capellades i Cristòbal Florido.
La celebració del cinquè aniversari del Ciarga s’emmarca en els actes institucionals de foment dels valors republicans, que aquest diumenge inclouran un acte central que s’iniciarà a 2/4 de 12 del migdia a la plaça de Pau Casals.
Els actes de foment dels valors republicans estan acompanyats també d’una àmplia exposició sobre els Aviadors de la República cedida per la Fundació Aena a l’ADAR. La mostra es podrà veure al Castell de Penyafort fins al 22 de maig, els dissabtes, diumenges i festius, de 10 del mati a 2 del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: