Diumenge, 17 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Dissabte arriba al Casal l’espectacle “Lo major de Pepe Rubianes”

Dissabte arriba al Casal l’espectacle “Lo major de Pepe Rubianes”

Pepe Rubianes va morir l’1 de març de 2009. Ara, set anys després, des del teatre Casal volen recordar-lo amb l’espectacle ‘Lo mejor de Pepe Rubianes’. És un homenatge en viu i en directe a un còmic que va traspassar les fronteres del cor dels espectadors per quedar-se a la seva memòria.

Es tracta d’un recorregut per alguns dels seus millors espectacles, des de ‘Pay-Pay’ a ‘Rubianes, solamente’, passant per ‘Scumm’.
L’espectacle que pujarà a l’escenari del Casal aquest dissabte al vespre és una producció centrada en la recuperació dels millors monòlegs de Pepe Rubianes i per tal d’aconseguir aquest repte, compta amb l’actor Ferran Terraza, i la direcció d’un equip molt vinculat a Pepe.
L’espectacle s’iniciarà a les 10 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: