Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Dia Internacional de la Dansa arriba a Cal Bolet amb “Lowland”, de Roser López Espinosa

El Dia Internacional de la Dansa arriba a Cal Bolet amb “Lowland”, de Roser López Espinosa

En el marc de les diferents activitats que es faran a Vilafranca, el teatre Cal Bolet oferirà aquest espectacle de dansa diumenge a partir de les 7 de la tarda.

Aquest diumenge 1 de maig a les 7 de la tarda arribarà la dansa a Cal Bolet amb l’espectacle “Lowland”, de Roser López Espinosa. Un espectacle que ens retorna a l’animalitat del cos i del moviment, a l’aprenentatge, l’esforç, la tenacitat i la resistència, la bellesa, l’esperit de superació i l’esperit de llibertat. Partir o arrelar-nos? Lowland és el paisatge de cadascú i el viatge. Només es pot volar amb el cos i ens caldrà enginy i imaginació per aconseguir unes ales. Un imaginari del món de les aus i dels homes, ple de llum i vitalitat a Lowland, la terra baixa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: