Dimarts, 15 d'Octubre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Detenen el conductor d’un tràiler que multiplicava per 5 la taxa d’alcoholèmia

Els fets van passar diumenge a la nit, a la N-340, al terme municipal de Sant Cugat Sesgarrigues. També va donar positiu per drogues

Una patrulla dels mossos que anava de paisà va veure com el tràiler ocupava el carril contrari i circulava fent ziga-zagues. Els agents van seguir el camió perquè s’aturés, però el conductor no se’n va adonar fins al cap de dos quilòmetres.

Després de fer-li la prova d’alcoholèmia, va donar positiu amb una taxa de 0’75 mg/l, és a dir, 5 vegades més la taxa permesa per a conductors de camions, que és de 0’15. També va donar positiu en la prova de drogues per consum d’amfetamines.

L’any 2012 ja li havien retirat el permís de conduir durant un any per una altra alcoholèmia positiva. Després de passar a disposició judicial, el jutge en funcions de guàrdia el va deixar en llibertat amb càrrecs.

Programació

Ràdio Vilafranca

13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada

Penedès Televisió

13:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès
13:30
Tertúlia d'actualitat
Debat amb experts penedesencs
14:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: