Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Confraria consolida el maridatge de cava, roses i llibres per la Diada de Sant Jordi

La Confraria del Cava ha revalidat enguany la bona acollida que la campanya “Per Sant Jordi llibre, rosa i cava” havia tingut, també, en les dues edicions anteriors.

L’entitat va servir dissabte més de 7.000 copes de cava al Palau Robert de Barcelona, entre els clients que van comprar els seus llibres a les parades ubicades al voltant d’aquest emblemàtic edifici. Els compradors eren obsequiats amb un punt de llibre de la Confraria del Cava, amb il·lustracions de la vilafranquina Anna Mongay, que servia com a val per la copa de cava. Durant el dia es van repartir més de 8.000 punts de llibre, una xifra que consolida aquesta activitat com una bona manera de promocionar el cava i la cultura.

A més del Palau Robert de Barcelona, l’altre focus d’atenció de la Confraria del Cava per Sant Jordi va estar ubicat a la plaça de la vila de Sant Sadurní d’Anoia, on l’entitat va repartir un miler de copes de cava més. El funcionament de la campanya va ser el mateix que a Barcelona i, en aquest cas, es va obsequiar els clients de les llibreries sadurninenques. El cava que es va repartir era gentilesa de la Confraria del Cava.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: