Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Comissió 1 de maig del Penedès organitza actes reivindicatius contra la precarietat laboral

Diferents col.lectius vinculats a l’esquerra independentista, entre els quals hi ha Arran, Endavant, la CUP o la Intersindical CSC, han preparat actes amb motiu de la commemoració de l’1 de Maig

Aquest dijous té lloc una xerrada sobre la lluita sindical i la becarització laboral. L’acte se celebra a la Biblioteca dels Monjos a les set de la tarda i tractarà de la importància de la lluita sindical pels treballadors en situació d’atur o desocupats. També aquest dijous, a dos quarts de vuit al Casal Popular de Vilafranca, s’organitza una xerrada sobre les beques públiques destinades a empreses respecte a la contractació, les condicions i les conseqüències laborals i empresarials.

D’altra banda aquest proper dissabte, 30 d’abril, tindrà lloc una manifestació a Vilafranca, a les set de la tarda a la Plaça de la Vila per tal de defensar i reivindicar una feina digne, justa i igualitària a la comarca.

Finalment des de la Comissió 1 de maig del Penedès conviden a tots els treballadors i estudiants a participar a la resta de manifestacions de Vilanova i la Geltrú i del Vendrell del diumenge.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: