Dimecres, 23 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comencen les obres de millora de l’accés nord del Pla del Penedès

La Diputació inicia aquesta setmana el condicionament del tram final de l’accés nord del Pla, per tal d’homogeneïtzar l’amplada de la calçada des del pont fins a la variant de la BV-2153.

L’actuació donarà continuïtat a l’itinerari de vianants en el tram anterior, millorant la seguretat viària. Durant les obres, es tallarà el trànsit en aquest accés nord, permetent-se únicament l’accés a les naus del polígon mitjançant personal d’obres.
El projecte te pressupost de 330.850 euros i un termini d’execució de cinc mesos. Es farà la reurbanització de l’accés nord de la travessera urbana BV-2153 al seu pas pel municipi, entre el pont del torrent de la Rovira i l’enllaç amb la BV-2153. El projecte contempla la construcció d’una passarel·la d’estructura metàl·lica i paviment de fusta, ancorada al pont existent per tal de fer compatible la presència de vianants i el trànsit de vehicles, així com una petita zona d’estada a la finalització de l’itinerari de vianants amb plantació d’arbrat la i col·locació de mobiliari urbà. Aquest tram de travessera de l’accés nord compta amb un caràcter periurbà i té un paper important de comunicació de les instal·lacions industrials i els camins rurals situats al nord del municipi. Aquesta comunicació que es pot realitzar amb vehicles a través d’un pont estret que no permet el doble sentit de circulació, també és utilitzada per vianants, els quals no disposen d’un espai segur per caminar.
La connexió amb la variant és un enllaç en T el qual compta amb unes característiques geomètriques que obliguen als vehicles que surten de la travessera envaeixin el carril esquerre per manca de radi de gir suficient.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: