Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La col·laboració ciutadana evita un robatori a l’interior d’un establiment a Vilafranca

Un ciutadà informa la Policia Local de Vilafranca que havia vist una persona pujant a la finestra de la primera planta d’un edifici del carrer dels Ferrers

Al voltant de les 5 de la matinada de dilluns, 25 d’abril, un ciutadà es va presentar a la Prefectura de la Policia Local de Vilafranca informant que havia vist una persona pujant a la finestra de la primera planta d’un edifici del carrer dels Ferrers.
Els agents es van dirigir al lloc i, després de fer una recerca per la zona, amb la col·laboració del mateix ciutadà que els havia advertit, van localitzar amagada a la persona que intentava, molt probablement, accedir a l’interior d’un establiment o habitatge. Es va detenir aquest individu amb múltiples antecedents per robatoris.
La Policia Local recorda que, en cas d’observar el comportament sospitós d’alguna persona o persones, no dubtin a trucar al telèfon d’emergència 112 o de la Policia Local 93 892 38 38.
També facilita un seguit de consells bàsics per evitar els robatoris als domicilis. No obrir la porta a persones desconegudes. Demanar sempre la identificació al personal de l’aigua, la llum, el gas o el telèfon i comprovar el servei trucant a la companyia, i desconfiar del número de telèfon que faciliti el possible instal·lador. Tancar sempre amb clau les portes d’accés al carrer, encara que sigui només un moment, donar una volta de clau. Tancar bé la porta d’entrada de l’edifici i comprovar que cap desconegut aprofita per entrar-hi. No deixar les claus posades al pany exterior, ni sota l’estora de l’entrada, ni a la bústia, ni en cap altre amagatall extern al domicili. Si perdeu les claus, canvieu els panys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: